SEO фирма за WordPress SEO

SEO фирма за WordPress SEO

След като имате списък с ключови думи, следващата стъпка всъщност е внедряването на целевите Ви ключови думи в съдържанието на Вашия сайт. Всяка страница на вашия сайт трябва да е насочена към основен термин. Kакто и към „кошница“ от свързани термини.

SEO фирма за WordPress SEO. Нека разгледаме няколко критични, основни елемента на страницата, които ще искате да разберете, докато мислите как да насочите трафика на търсачката към вашия уебсайт:

Етикети на заглавие

Google работи за по-доброто разбиране на действителното значение на дадена страница и за деакцентирането (и дори наказването) на агресивното и манипулативно използване на ключови думи. Включително терминаза който искате да класирате на страниците си. И най-въздействащото място, на което можете да поставите ключовата си дума, е заглавният маркер на страницата ви.

Заглавният маркер не е основното заглавие на страницата ви. Заглавието, което виждате на страницата, обикновено е H1 (или евентуално H2) HTML елемент. Заглавният маркер е това, което можете да видите в горната част на браузъра си. Той се попълва от изходния код на вашата страница в мета маркер.

Дължината на заглавния маркер, който Google ще показва, ще варира (той се основава на пиксели, а не на броя знаци). Но като цяло 55-60 символа е добро правило тук. Ако е възможно, работете с основната си ключова дума. И ако можете да го направите по естествен и завладяващ начин, добавете някои свързани модификатори и около този термин. Имайте предвид обаче: заглавният маркер често е това, което търсещият вижда в резултатите от търсенето за вашата страница. Това е „заглавието“ в резултатите от органичното търсене. Така че вие ​​също искате да вземете предвид колко кликващ е вашият заглавен маркер.

Мета описание

Докато заглавният маркер на практика е заглавието на вашия списък за търсене, мета описанието е на практика допълнително рекламно копие на вашия сайт. Google си дава някои свободи с това, което показват в резултатите от търсенето. Така че вашето мета описание може да не се показва винаги. Но ако имате убедително описание на страницата си, което би накарало хората да търсят и да кликнат, можете значително да увеличите трафика

Съдържание на тялото – body content

Действителното съдържание на самата ви страница, разбира се, е много важно. Различните типове страници ще имат различни „работни места“ – вашият основен актив за съдържание, към който искате много хора да се свържат, трябва да бъде много различен от съдържанието ви за поддръжка, което искате да сте сигурни, че потребителите ви намират и получават отговор от тях бързо. Въпреки това, Google все повече благоприятства определени видове съдържание и докато изграждате някоя от страниците на вашия сайт, има няколко неща, които трябва да имате предвид:

Уникално съдържание

Уникално съдържание – Няма магическо число по отношение на броя на думите, но в общи скорошни актуализации на Panda по-специално благоприятстват по-дълго, уникално съдържание. Ако имате голям брой (хиляди) изключително кратки (50-200 думи съдържание) страници или много дублирано съдържание, при което нищо не се променя, освен заглавния таг на страницата и един ред текст, това може да ви затрудни. Погледнете целия уебсайт: голям процент от вашите страници са, дублирани и с ниска стойност? Ако е така, опитайте се да идентифицирате начин за „удебеляване“ на тези страници или проверете анализите си, за да видите колко трафик получават, и просто ги изключете (използвайки метамаркер noindex) от резултатите от търсенето, за да не изглежда той Google, че се опитвате да залеете индекса им с много страници с ниска стойност в опит да ги наредите.

Ангажираност – Google все повече претегля показателите за ангажираност и потребителски опит. Можете да повлияете на това, като се уверите, че съдържанието ви отговаря на въпросите, които задават търсещите, така че е вероятно да останат на страницата ви и да се ангажират със съдържанието ви. Уверете се, че страниците ви се зареждат бързо и нямат елементи на дизайн (като прекалено агресивни реклами над съдържанието.

„Споделяемост“ – Не всяко отделно съдържание на вашия сайт ще бъде свързано и споделено стотици пъти. Наличието на големи количества страници, за които е малко вероятно да бъдат споделени или свързани, не позиционира тези страници, за да се класират добре в резултатите от търсенето, и не помага да се създаде добра картина на вашия сайт като цяло за търсачките, нито .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *