Парникови газове нови правила

Парникови газове нови правила, ще бъдат ли ефективни? Полезна информация по темата за парниковите газове и материалният риск за вашата фирма, свързан с тях, може да намерите на сайта на адвокати в Русе – advokati-ruse.com

Парникови газове нови правила

От друга страна, един универсален подход към оповестяването на климата би довел до измерване на компании в много различни индустрии, използващи едни и същи показатели. Това може да не е реалистично решение поради факта, че различните индустрии може да са склонни да допринасят за много различни нива на замърсяване поради уникалния характер на тяхната логистика. Например, една стоманодобивна компания може да използва най-съвременните екологични практики в своята леярна, но все пак се оценява като тежък източник на емисии в сравнение с технологична компания, работеща в офис.

Ако опасенията на:

  • инвеститорите;
  • компаниите;
  • регулаторите;
  • и обществеността

не бъдат адекватно разгледани по време на периода на коментари, предложените правила могат да накарат компаниите да търсят вратички. Което в крайна сметка ще подкопае ефективността на оповестяванията и ще навреди на финансовата възвръщаемост на инвеститорите на дребно.

Частните компании може да изберат да не стават публични поради регулаторните тежести и нежеланото внимание по въпросите на климата. Поради това, които тези предложени правила биха могли да им дадат. Публичните компании могат да продадат своите по-малко екологични активи на частни компании, които биха могли да продължат да ги управляват. Това би ускорило тенденцията към свиване на публичните пазари. Докато частните пазари за компаниите „еднорог“ със собствени индивидуални стандарти за отчитане нарастват все по-голямо. Но тъй като повечето американски инвеститори имат достъп само до публични компании, тази тенденция би означавала значителни промени за пазарите.

За консултация с адвокат в Троян и Ловеч – потърсете адвокат Калоян Доков. От него ще получите винаги и по всяко време професионално и индивидуално отношение. Гарантираме от личен опит, че това е точно така.

Още полезна и интересна информация може да намерите в нашата категория ПОЛЕЗНО