Научете повече, преди да поръчате гаражна врата за Вашия автомобил

Ефективна топло и звукоизолация на вратата, устойчивост на удари и натоварвания от вятър. Всички тези параметри са важни при избора на гаражна врата за Вашия автомобил. Топлоизолационните и якостни характеристики на лентата зависят от вида на панела и дебелината на използваните материали.

Научете повече, преди да поръчате гаражна врата за Вашия автомобил

Препоръчително е да прочетете внимателно тези спецификации преди покупка. Надеждно запечатване по периметъра на секционната врата. Уплътнението на портата трябва да е еластично и меко, препоръчително е да се уверите в това, преди да купите порта. Устойчивост на корозия на секционни гаражни врати. Трайността на вратата е пряко свързана с нейната устойчивост на корозия, особено ако инсталацията е предвидена във влажни помещения или в крайбрежни зони. Възможност за индивидуален подход при поръчка на секционни гаражни врати.

Нашата компания, „Логел“ ООД, ще вземе предвид Вашите желания и предпочитания, както и характеристиките на помещенията, за които е закупена гаражната врата. Адресът ни е: гр. София, ул. „Българска легия“ 41А. Телефонът ни е: (02) 489 4919.

Няколко съвета в заключение на тази статия:

Ако отидете сами в магазина, бъдете готови за факта, че продавачът, вместо да Ви препоръча качествен продукт, може да Ви „пробута“ нещо, което спешно трябва да бъде продадено. Така е било през цялото време, винаги се случва. Ето защо, когато избирате секционна врата, се нуждаете от помощта на специалист. Цената е доста деликатна точка. Не трябва толкова да гледате да е евтино (качеството никога не е евтино, априори), но и много скъпото също не означава качество. Ако подходите разумно към избора и проучите всички тънкости, можете да изберете най-добрия вариант както за цена, така и за качество.

Преди да инсталирате гаражна врата, разбира се, първо трябва да я поръчате. За да поръчате правилно секционна врата, по-добре е да започнете да се подготвяте за това дори на етапа на проектиране или реконструкция на гараж. За да не плащате много за гаражните врати, по-добре е да коригирате размера на отвора към един от стандартните размери на вратите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *