Кетърингът – нещо съвременно, модерно и много практично, което се харесва на всеки

Знаем ли за него всичко?

Кетърингът е процес, който протича в три основни форми. Поради характеристиките на всяка от формите, която има редица разлики от останалите, по-точно се формират необходимите идеи за кетъринг.

Служителите на фирмите за кетърингови услуги носят отговорност за:

  • осигуряване на храна за служителите на компанията директно в офисите;
  • полево обслужване на частни клиенти и юридически лица;
  • Услуги за събития;
  • продажба на дребно на готови ястия.

В резултат на всичко изброено по-горе, служителите на фирмата поемат отговорностите на готвачите и сервитьорите в най-пълния смисъл на тези думи.

Основни услуги и задачи

Общите форми включват следните услуги:

  • приготвяне на храна и предоставяне на услуги за отпътуване;
  • готвене на открито и обслужване на място;
  • договор за създаване на ястия и организиране на куриерска доставка до различни институции.

Това бяха основните формати на този тип услуги.

Освен това всеки от тях включва редица специални форми:

Предоставяне на кетъринг услуги за събитие или събитие, наречено кетъринг. Такива услуги са резултат от краткосрочен, еднократен договор. Те осигуряват всички необходими корпоративни събития, тържества, изложби, конференции.

Обслужване на предприятия, отдалечени от заведенията за обществено хранене на договорна основа в съответствие със сключени споразумения. Тази доставка на офис храна се нарича кетъринг.

Предоставяне на храна за служители и пътници на транспортни линии във всякакъв формат, наречен транспортен кетъринг. Много функционално, практично и умно измислено. Освобождава от грижи, улеснява, създава комфорт и фокусиране върху основното. Остава винаги приятно впечатление.

Производството на храна и продажбата на ястия с доставка до клиента или „takeaway“. Службата за доставка може да бъде част от компанията или да си сътрудничи като отделна фирма. Такъв кетъринг се нарича кулинарен.

В зависимост от клиентела, кетърингът може да бъде масова или VIP услуга, предоставяна за физическо лице или група лица под формата на висококласно обслужване и „висока“ кухня.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *