Гараж и гаражни врати

Гараж и гаражни врати

Гаражът е основното място за защита на автомобила, той може да бъде разположен извън дома или директно вграден в архитектурата на къщата. Гаражните врати могат да се нарекат най-уязвимия структурен елемент, тъй като те са постоянно изложени на механични и атмосферни натоварвания. Поради тази причина металните гаражни врати са най-търсени, тъй като този материал е издръжлив и издържа на времето. Съвременните идеи се различават коренно от миналите години, напоследък портите с люлеещ се тип бяха най-често срещани – надеждни, масивни, затворени с брави с хамбари с впечатляващи размери. Да, и нямаше конкретна алтернатива за тях през съветските години, но днес на пазара се появиха нови видове гаражни врати, интересни, практични, способни да задоволят всеки вкус.

Поръчайте Вашата гаражна врата при нас. Ивко Индъстри ООД, София, ж.к. Бъкстон, ул. „Българска легия“ 41-А, 1618. телефон:(02) 489 4919.

Автоматизация на гаражните врати

По настоящем, гаражните врати са оборудвани (по искане на собственика) с различни видове автоматизация, те са лесни за използване, продават се на разумни цени и са достъпни за почти всички слоеве от населението. По принцип автоматичните гаражни врати обикновено се разделят на битови и промишлени. Последните са предназначени за голям брой цикли на затваряне / отваряне. Но цената на готовия продукт може да варира в зависимост от характеристиките на компонентите и размера на самата порта. Във всеки случай е препоръчително да не пестите пари, защото гаражът трябва да е под надеждна защита. Още по-добре е да ги оборудвате с електрическо задвижване, за да не губите време и усилия за отваряне / затваряне.

Гараж и гаражни врати. С помощта на автоматичните гаражни врати човек се освобождава от ненужни движения, тоест ежедневната повтаряща се процедура значително се ускорява. Освен това този тип гаражни врати имат следните предимства:

-лекота на управление – за да извършите необходимото действие, не е нужно да напускате автомобила, просто натиснете бутон на контролния панел. Това е особено ценно при дъждовно и мразовито време, когато изобщо не искате да напускате колата;

-спестяване на време – секунда и желаният процес е направен. Несъмнено това е много важно, когато шофьорът закъснява за работа, бърза по лични въпроси, тогава всяка минута е от значение! използване на допълнителни функции – например можете да зададете определено време, когато портата да се затваря. Тоест, дори ако в бързане собственикът забрави, че гаражната врата е останала отворена, това не е проблем.

-комфорт и практичност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *