Вдлъбнатини след градушка

Вдлъбнатини след градушка – как да ги премахнете?

Градушката може да причини много щети и вдлъбнатини по автомобилите. Научете как да се справим с вдлъбнатини след градушка

Тя притеснява не само фермерите и градинарите, но и собствениците на автомобили не го харесват много. Особено ако той атакува точно когато колата ви е паркирана на открито място и не е безопасно скрита в гаража. Тогава машината изглежда като картина на мизерия и отчаяние. Не е необходимо обаче да се паникьосвате, но просто трябва незабавно да вземете подходящи мерки, за да го премахнете.

Putty Fill е най-основният метод за премахване на вдлъбнатини и, нека си признаем, доста несръчен метод. Няма място за тънкости – вдлъбнатината се запълва с шпатула и след това точно това място се боядисва отново.

Този метод, за съжаление, не винаги е в състояние да прикрие ремонта.

Няма причина да вярваме, че колата ще изглежда като нова. Ремонтният лак не имитира много добре фабричния лак, така че цветът на оригиналния лак не винаги може да бъде възпроизведен, и по-специално е трудно да се постигне в случай на перлени лакове и метални лакове. В резултат на това всеки, който погледне колата ви, ще види, че тази кола вече е ремонтирана. И все пак, съвсем разбираемо, всеки от нас иска да има кола, която изглежда сякаш е напуснала салона. Това не е само снобизъм – толкова ясно повредена кола също губи стойността си и това значително ще ограничи възможностите ви в бъдеще, ако например някой ден искате да продадете колата. Ще загубим не само пари, но и време, защото това ще бъде шпакловка от вдлъбнатини, която ще продължи няколко дни, през които ще останете без транспорт. Ще трябва да смените велосипед или, ужас, да започнете да използвате обществен транспорт.

Или – ето третата опция – опитайте да премахнете вдлъбнатините след градушка по различен начин. Bottom Straighten PDR – Този термин може да не е познат на всеки, но той означава Paintless Dental Removal. Разбира се, не е необходимо да знаем това, освен ако не искате да покажете знанията си по английски в компания.

Просто е достатъчно добре да разберете какво е PDR. И това е метод, който ви позволява да премахвате вдлъбнатините без боядисване, камо ли запълване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *